Kursus Kongsi ILMU - 5 STAR LOBSTERFARM

Title
Go to content
Ilmu Kongsi Bersama

Mari lihat kenapa bakal penternak memilih untuk belajar dengan 5star

teknik mudah & komuniti selepas kursus yang besar. Senang untuk rujukan dari segi teknikal dan teori selepas kursus. Dan apa yang penting tunjuk ajar berterusan dari 5star dari mula hinggakan ke aktiviti pemasaran. Jadi apa lagi mari kuasai teknik mudah ini. Dijamin santain dan stress FREE!
Antara syarikat yang mula mula membuat kursus termurah RM100


Kursus RM100 sehingga kini mendapat sambutan. Peserta diajar cara mudah dan murah. Kami juga tidak menjual set2 utk newbies. Saya amat sedar kadang2 minat ada…tetapi duit tk ada. Kursus dengan harga RM100 pun ada juga peserta yg mohon bayar hujung bulan.

Untuk 2019 ini? Kami akan cuba memberikan yg terbaik kepada bakal2 penternak. Jgn fikir negatif..LAT ini adalah antara ternakan yg mampu menjana pendapatan. Paling tidak udang yang dibela bole dijadikan santapan harian keluarga.
Beberapa tahun lepas, setelah lobster air tawar mendapat tempat di Malaysia, rata2 penternak otai membuat kursus utk penternak baru. Ada yg meletakkan harga sehingga RM250 sehinggalah RM800. Mereka juga menjual set2 starter pack utk penternak yg harganya juga mencapai sehingga beribu2 ringgit.

Setelah mendapat berbagai feedback dari pelanggan, 5Star mula membuat video2 tutorial pembelajara secara percuma dionline. Target kami adalah utk menanam minat kepada golongan penternak baru. Video2 ini mendapat sambutan yang menggalakan dan kami antara syarikat yg mula2 membuat kursus termurah iaitu RM100.

5Star mula dikeji dsn dikatakan menjatuhkan pasaran. Jawapan saya…pasaran mana yg diikut? Siapa yang menetapkan harga pasaran? Kenapa ianya begitu mahal sedangkan ada kursus yg dibuat, tidak memberi makan pun kepada peserta dan berlokasikan rumah.
Sessi Kongsi Ilmu
Kursus Santai Mendalami Teknik Mudah. Ambik feel sikit dari Kursus Kursus sessi lepas

Video Kongsi Ilmu
Pendorong Semangat Sebelum Kita Bermula. Ilmu sama dikongsi

Mula Daftar Sekarang!
Peluang untuk belajar dan memulakan penternakan Lobster Air Tawar.
Tip
11 JANUARI 2020 / SESSI 01/2020 DI PLPP SUNGAI MERAB BANGI
30 NOVEMBER 2019 / SESSI 09/2019 DI PLPP SUNGAI MERAB BANGI
MANA - MANA SLOT MASA HADAPAN TERDEKAT
5 STAR Lobster Copyright 2019
Back to content